9ο Πρωτάθλημα Τύπου Πινγκ Πονγκ

Το KROMA για 4η συνεχή χρονιά συμμετέχει και στηρίζει το Πρωτάθλημα Τύπου Πινγκ Πονγκ

Ενισχύει την «Κιβωτό του κόσμου» το 9ο τουρνουά πινγκ πονγκ για τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε.

 

KROMA Ping Pong

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, είναι το νέο ραντεβού και οι συνδιοργανωτές Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου περιμένουν και φέτος τους φίλους του αθλήματος από τα media για πολύ παιχνίδι, παρέα και χαλάρωση.

Το καθιερωμένο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για τους εργαζομένους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αποκτά φέτος κι έναν διαφορετικό χαρακτήρα, έναν ξεχωριστό ρόλο. Θα κινηθεί και στο πνεύμα της κοινωνικής ευαισθησίας και της φιλανθρωπίας και θα ενισχύσει, όσο μπορεί, το αξιοθαύμαστο έργο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου». Μέσα από μία φιλική αθλητική εκδήλωση, που έχει αναγνωριστεί από τους ανθρώπους  του Τύπου, οι συνδιοργανωτές Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου αποφάσισαν να στηρίξουν την πολύχρονη υπέροχη προσπάθεια του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου και των συνεργατών του.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα. Εδώ και 21 ολόκληρα χρόνια προσφέρει υποστήριξη σε μικρά απροστάτευτα παιδιά από μονογονεϊκές οικογένειες ή χωρίς γονείς, που βιώνουν ακραίες συνθήκες φτώχειας και εγκατάλειψης. Η μορφή της συμβολικής κίνησης προς τον Οργανισμό θα είναι η τοποθέτηση κουμπαρά της «Κιβωτού» στον χώρο των αγώνων ώστε όποιος αθλούμενος (ή άλλος επισκέπτης) επιθυμεί να προσφέρει τον όβολό του.

Οι άνθρωποι της «Κιβωτού» υποδέχτηκαν με χαρά την πρόταση του Π.Σ.Α.Τ. και της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για έναν επιπλέον λόγο. Στην έδρα του, στην Αθήνα, ο Οργανισμός διαθέτει τρία τραπέζια πινγκ πονγκ και δίνει την ευκαιρία για ψυχαγωγία στα παιδιά που φιλοξενεί. Οι συνδιοργανωτές του τουρνουά έδωσαν την υπόσχεση να βοηθήσουν και με την προσφορά αθλητικού υλικού.

Παράλληλα κανονίστηκαν ορισμένες ακόμα κινήσεις, που μεγαλώνουν την οντότητα της καθιερωμένης αθλητικής εκδήλωσης. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και ο Π.Σ.Α.Τ. θ’ απονείμουν τιμητικές πλακέτες στους πρωταθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης των Ατόμων Με Αναπηρίες Γιώργο Μουχθή και Μάριο Χατζηκυριάκο με αφορμή το ιστορικό χάλκινο μετάλλιο σε διεθνές τουρνουά, που κατέκτησαν για την Ελλάδα, τον Μάρτιο στην Ισπανία.

Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα των Μ.Μ.Ε. αφορά όλους τους εμπλεκόμενους με τα media μέσα από οποιαδήποτε ιδιότητα και μορφή συνεργασίας. Σκοπός του είναι η διάδοση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ως παιχνίδι σε μία ακόμα επαγγελματική ομάδα και η ψυχαγωγία των εργαζόμενων στον Τύπο μ’ ένα δημοφιλές ολυμπιακό άθλημα. Στα στοιχεία του τουρνουά αναφέρεται και η Κυριακή σαν μέρα αγώνων, αλλά όπως επισημαίνεται κάθε χρόνο, η επόμενη μέρα χρησιμοποιείται μόνο αν γίνει απαραίτητο μέσα από ενδεχόμενα μεγάλο αριθμό συμμετοχών.

Επίσης, εκτός από τα καθιερωμένα δώρα της ομοσπονδίας προς τους συμμετέχοντες, οι φετινές κληρώσεις θα έχουν δώρα και από χορηγούς, ενώ η Ακαδημία επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Άρη Καλαμακίου στην Αργυρούπολη διαθέτει δωρεάν για μια βδομάδα την αίθουσα της σε συμμετέχοντες του τουρνουά για προπονήσεις.

Οι αγώνες αρχίζουν μετά τις 10 το πρωί με την κατηγορία των νυν και πρώην αθλητών. Η βράβευση του Μουχθή και του Χατζηκυριάκου θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου (υπολογίζεται γύρω στη 1) όταν θα έχει ολοκληρωθεί η φάση των γκρουπ στην κατηγορία των ανεξαρτήτων. Οι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι από τον χώρο των αθλητών με αναπηρίες, πρωταθλητής και δευτεραθλητής Ελλάδας αντίστοιχα στη φετινή σεζόν στην κλάση 6 (αυτή με τη μεγαλύτερη αναπηρία από τους όρθιους) είχαν πάρει την 3η θέση στο ομαδικό στο ισπανικό όπεν του 2019. Στο συγκεκριμένο αγώνισμα ήταν το πρώτο μετάλλιο στο εξωτερικό με αμιγώς ελληνική σύνθεση (γιατί έχουν έρθει μετάλλια με ξένους συμπαίκτες) και για όσους γνωρίζουν τις δυσκολίες ήταν επιτυχία με ξεχωριστή σημασία και μαρτυρά την πρόοδο του αθλήματος στο κομμάτι των Α.Με.Α. στη χώρα μας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 7/6/2019 στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (φαξ 210-5223455, e-mail: info@httf.gr) ή στον Π.ΣΑ.Τ. (φαξ 210-3635777, e-mail:psat@otenet.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικά την προκήρυξη στο λινκ: http://httf.gr/images/anak/anak_9th_MME.pdf

KROMA Ping Pong MME 2019


Το ήξερες;

Οι έμπειροι αθλητές καρφώνουν το μπαλάκι με ταχύτητα που αγγίζει τα 160 χλμ/ώρα!

Το 9ο Πρωτάθλημα Τύπου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και το ΚROMA, σε καλούν να απολαύσεις μοναδικές αθλητικές στιγμές.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.

Δήλωσε συμμετοχή για να αγωνιστείς με την ομάδα του KROMA και να τα δώσεις όλα με σερβίς, φάλτσα, καρφώματα!

Το KROMA στηρίζει και φέτος τη διοργάνωση προσφέροντας εμφιαλωμένο νερό.

Εσύ βάλε τα αθλητικά σου, τους φίλους σου κι έλα να τα δώσεις όλα.

Κοιμήσου νωρίς το προηγούμενο βράδυ 😉

It's only fair to share!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn