KROMA-ping-pong-2019-results

Διάθεση για κοινωνική προσφορά αλλά και ζωντάνια στο 9ο τουρνουά πινγκ πονγκ για τα ΜΜΕ


KROMA ping pong 2019


Γεμάτο από ωραίες εικόνες, γεμάτο από αγωνιστικό πάθος και αστείρευτη διάθεση για παιχνίδι, αλλά και με το ιδιαίτερο χρώμα, που του προσέδωσαν ορισμένες νέες παραστάσεις, πέρασε το Σάββατο 9 Ιουνίου 2019 στην ιστορία ένα ακόμα πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για τους απασχολούμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


KROMA ping pong 2019


Το διοργάνωσε ξανά με επιτυχία η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με τη σταθερή και ιδιαίτερα πολύτιμη συνεργασία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, ήταν το 9ο συνεχόμενο και συγκέντρωσε 45 αθλούμενους. Στην άνετη ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ο θεσμός ήρθε να προσφέρει και φέτος λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας, αλλά την ίδια στιγμή απέκτησε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς στήριξε το σπουδαίο κοινωνικό έργο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου». Εδώ και 21 χρόνια η «Κιβωτός» προσφέρει υποστήριξη σε μικρά απροστάτευτα παιδιά από μονογονεϊκές οικογένειες ή χωρίς γονείς, που βιώνουν ακραίες συνθήκες φτώχειας και εγκατάλειψης και η συμβολική οικονομική βοήθεια, που εξασφαλίστηκε χτες από τους αθλούμενους αποτέλεσε το πιο σημαντικό κομμάτι της αθλητικής εκδήλωσης.


Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ Α.ΜΕ.Α. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥΧΘΗ

Ξεχωριστή στιγμή εξάλλου, αποτέλεσε η βράβευση των πρωταθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης στα Άτομα Με Αναπηρίες και την κλάση 6 (αυτή των ορθίων με τα σοβαρότερα κινητικά προβλήματα) Μάριου Χατζηκυριάκου και Γιώργου Μουχθή. Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και Π.Σ.Α.Τ. απένειμαν τιμητικές πλακέτες με αφορμή το ιστορικό πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα (χάλκινο), που κατέκτησαν μαζί τα δύο νεαρά παιδιά στο ομαδικό του διεθνούς τουρνουά της Ισπανίας τον περασμένο Μάρτιο. Απουσίαζε αναγκαστικά λόγω αγωνιστικής δραστηριότητας εκτός Αττικής ο Μουχθής και την πλακέτα παρέλαβε η μητέρα του Αναστασία. Επίσης, τον Χατζηκυριάκο συνόδευσαν στο Σ.Ε.Φ. ο πατέρας του Στέφανος και η αδερφή του Ευαγγελία. «Για τις διεθνείς διακρίσεις τους και τη συμβολή τους στην πρόοδο της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης Α.Με.Α.», έγραφαν οι πλακέτες.

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν παρατεταμένα. Αμέσως μετά έδειξαν τον θαυμασμό τους για τις ικανότητες του Χατζηκυριάκου, ο οποίος έκανε μικρή επίδειξη παίζοντας με αθλητές, που πήραν μέρος στο τουρνουά.

KROMA ping pong 2019

Ξεχωριστή στιγμή, αποτέλεσε η βράβευση των πρωταθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης στα Άτομα Με Αναπηρίες κ Μάριου Χατζηκυριάκου και Γιώργου Μουχθή.
Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν παρατεταμένα.


Την ομοσπονδιακή αίθουσα του φαληρικού σταδίου επισκέφτηκαν ακόμα από τον χώρο του Τύπου η β’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών Άρια Αγάτσα και ο πρώην πρόεδρος του Π.Σ.Α.Τ. και σημερινός επί τιμή πρόεδρος Παύλος Γερακάρης κι έκαναν απονομές.

Την «Κιβωτό του κόσμου» εκπροσώπησαν ο Νίκος Χριστόπουλος, που έκανε και τις τελευταίες απονομές επάθλων στους ανεξάρτητους και η Φωτεινή Λιατσή, η οποία τοποθέτησε μπάνερ του Οργανισμού και ήταν δίπλα στη γραμματεία με τον κουμπαρά. Τα καταστήματα GP SportsLYNXSports όπως και η ομοσπονδία έδωσαν και αρκετά ακόμα είδη του αθλήματος (μπαλάκια, ρακέτες, σορτσάκια, μπλουζάκια, πετσέτες) καθώς στην έδρα του, στην Αθήνα, αλλά και σε γραφεία του στην Περιφέρεια, ο Οργανισμός διαθέτει τραπέζια πινγκ πονγκ.

KROMA ping pong 2019

Την «Κιβωτό του κόσμου» εκπροσώπησαν ο Νίκος Χριστόπουλος, που έκανε και τις τελευταίες απονομές επάθλων στους ανεξάρτητους και η Φωτεινή Λιατσή, η οποία τοποθέτησε μπάνερ του Οργανισμού και ήταν δίπλα στη γραμματεία με τον κουμπαρά.


Το αγωνιστικό κομμάτι του 9ου τουρνουά για τα ΜΜΕ περιλάμβανε πάλι μία σειρά από παιχνίδια για όλους τους αθλούμενους, αλλά και πολλές ευκαιρίες για… κυνήγι επάθλων, καθώς πέρα από την ενιαία κατηγορία των γυναικών, εκείνες των ανεξάρτητων ανδρών και των πρώην και νυν αθλητών χωρίστηκαν μετά τη φάση των ομίλων σε Α και Β κατηγορία. Για πέντε ώρες οι συμμετέχοντες διαφόρων ηλικιών απόλαυσαν το… τρέξιμο στο τραπέζι (κι έπρεπε ν αντιμετωπίσουν και τη ζέστη), έκαναν παρέες, αστειεύτηκαν κι έβγαλαν τη διάθεση να ξεφύγουν για λίγο από τα προβλήματα του κλάδου και γενικά της καθημερινότητας. Δημοσιογράφοι, τεχνικοί, φωτογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και άλλοι ανανέωσαν την επαφή τους με τη ρακέτα και δοκίμασαν με χαρά τις ικανότητές τους. Αγωνίστηκαν 39 άνδρες και 6 γυναίκες και να σημειωθεί κιόλας ότι προέκυψαν τρεις νέοι πρωταθλητές στις κατηγορίες των γυναικών, όπως και των ανεξαρτήτων Α και Β!


KROMA ping pong 2019


Έγινε και η καθιερωμένη κλήρωση δώρων και στα είδη αθλητικού ρουχισμού από δικό της παλιότερο υλικό, που παραδοσιακά προσφέρει στους συμμετέχοντες η ομοσπονδία, προστέθηκαν φέτος και δώρα από χορηγούς. Το βραζιλιάνικο ρεστοράν Maracana Grill στην Καλλιθέα και ο ιδιοκτήτης Γιάννης (Ζοάο) Πασχαλίδης πρόσφεραν γεύμα για δύο άτομα, ενώ είδη πινγκ πονγκ χάρισαν τα καταστήματα GPSports του Γιώργου Πετρόχειλου και LYNXSports του Γιάννη Καρδιακού. Επίσης, η γραμματεία χάρισε κάποια αναμνηστικά από το πινγκ πονγκ σε άτομα που ήρθαν πρώτη φορά στην καθιερωμένη εκδήλωση (και σημειωτέον οι νέες συμμετοχές ήταν γύρω στις 15).


KROMA ping pong 2019

Το KROMA και το Cosmote Sport είχαν τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση αθλούμενων στο event (αμφότεροι από περίπου 10 άτομα).


Οι συνδιοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς κι ευχαριστούν επίσης τις διαιτήτριες Αλίκη Στακιά και Τόνια Καποδίστρια που ανέλαβαν τη γραμματεία, τα σωματεία της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου και του Άρη Καλαμακίου, που δάνεισαν ρακέτες για το τουρνουά, τους ομοσπονδιακούς προπονητής Κώστα Βατσακλή και Κωνσταντίνο Κωστόπουλο, που βοήθησαν στο στήσιμο της αίθουσας, ξεχωριστά τους συμμετέχοντες για την προθυμία τους να βοηθήσουν στις διαιτησίες και φυσικά το KROMA Art Magazine, που πρόσφερε νερά για 3η συνεχή χρονιά! Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο Μέσο και το Cosmote Sport είχαν τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση αθλούμενων στο event (αμφότεροι από περίπου 10 άτομα).


KROMA ping pong 2019

Tο KROMA Art Magazine, πρόσφερε νερά για 3η συνεχή χρονιά!


Όλοι οι νικητές:

Κατηγορία Α ανεξαρτήτων ανδρών:

1. Χάρης Εργατίδης (Φωτογράφος)

2. Λάμπρος Μπαλάφας (COSMOTE SPORT)

3. Νίκος Κουλούρης (COSMOTE SPORT)

-. Ηλίας Φουντούλης (Εκπομπή Food n’ Friends)


Κατηγορία Β ανεξαρτήτων ανδρών:

1. Αλέξανδρος Μαούτσος (Σπουδαστής δημοσιογραφίας-Συνεργασίες με ΜΜΕ)

2. Κωνσταντίνος Πετροπουλέας (KROMA Magazine)

3. Κώστας Ασημακόπουλος (Έθνος)

-. Κώστας Νικολακόπουλος (Businesswoman)


Κατηγορία γυναικών:

1. Μαρία Πετροπούλου (Κανάλι ART)

2. Κατερίνα Ραυτοπούλου (Όμιλος Forthnet)

3. Ζέτα Θεοδωρακοπούλου (Αθλητική συντάκτρια)

-. Σβετλάνα Τρίβιτς (NOVAsports)


KROMA ping pong 2019


Κατηγορία Α νυν και πρώην αθλητών:

1. Νίκος Λάκατας (Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων)

2. Πέτρος Γιαννακούρης (Φωτογράφος Associated Press)

3. Γιάννης Φάκαρος (Εφημερίδες Live Sport και Άποψη)

-. Θανάσης Χειμωνάς (Αρθρογράφος)


Κατηγορία Β νυν και πρώην αθλητών:

1. Θεόφιλος Μάτης (Ελεύθερος Τύπος)

2. Σάββας Σπανούδης (KROMA Magazine)

3. Παναγιώτης Ιωάννου (Σπουδαστής δημοσιογραφίας-συνεργασίες με ΜΜΕ)

KROMA ping pong 2019


KROMA ping pong 2019


KROMA ping pong 2019


KROMA ping pong 2019

Διακρίσεις με 2 μετάλλια για to KROMA!


KROMA ping pong 2019


KROMA ping pong 2019


KROMA ping pong 2019

It's only fair to share!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn